start pagina Booker Trading! de mooiste kroonluchters van schelpjes! ibiza style lounge banken! ibiza style lounge banken! IBIZA style parasols de mooiste decoratiestukken uit azie verkochte items ter inspiratie onze service is prima! wat hebben we nieuw binnen? wij zoeken voor u... contacteer ons vrijblijvend!
               
 

 

Deze parasols zijn echt uniek! Booker Trading is al jaren de exclusieve importeur van deze schitterende items. Hippe beachclubs [bv puro beach in marbella en cocoon in legian beach, pepper] en sjieke hotels [het oberoi hotel in bali en himalaya] hebben ze al jaren..

Deze prachtige en decoratieve parasols hebben met een sereen design. Deze zijn officiele ceremoniĆ«le parasols en worden vaak gebruikt om de speciale gelegenheid te representeres. Het maken van de bali bagus parasol duurt minimaal 14 dagen en is volledig handwerk! De met de hand geschilderde decoratie is in goudverf (andere gebruiken stempels overigens) krijgt in de loop der tijd een bronzen patina. Na mate ze ouder worden, worden ze dan ook alleen maar mooier. Bij diverse strandpaviljoens staan ze dag in dag uit, tot windkracht 5 geven ze gegarandeerd geen krimp. Gezien de topkwaliteit geven we graag 3 jaar garantie op het doek en constructie [bij normaal gebruik] De parasols worden geleverd met een fumigation report en een certificaat van echtheid.

Deze exclusieve en onverwoestbare parasol uit bali heeft ruime diameter van 200cm en een hoogte van 270cm. De hardhouten staander is deelbaar in 110cm en 160cm. De kwaliteit van het doek is i65% tetoron / 35% viscose, internationaal gepatenteerd onder nummer 399047. De parasol is gemaakt van hardhout (staander en kroon) met een bamboe frame, in zijn geheel handgemaakt en beschilderd met een perfect afgewerking en in vele kleurstellingen verkrijgbaar [zie foto's] Dit is natuurlijk een fantastisch decoratief item voor bruiloften of tijdens andere speciale evenementen.

De parasol is natuurlijk bestand tegen een incidenteele regenbui. Zodra het droog is laat het doek open opdrogen alvorens op te bergen. Met deze behandeling zult u vele jaren plezier hebben van uw unieke bali bagus parasol.

Ook verkrijgbaar in een grotere - en kleinere versie, u kunt deze hieronder bekijken en/of bestellen

get in touch! our customer services! algemene voorwaarden de lokatie in zandvoorty disclaimer call us!